sötaste grejen...

jag slö tittade lite mellan studierna och hittade den sötaste grejen, en skjortklänning då jag redan har något liknande kan jag inte ursäkta mig själv med att köpa den åt mig själv så... jag klurar på om någon jag har i familjen är värd den i julklapp eller om jag helt enkelt ska önska från tomten.


<a href="http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=540020&qProductColorId=9&gender=1&language_id=1" title="Volang Long Shirt SEK 299, Rut m.fl. - NELLY.COM"><img src="http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/productOverview/540020-0009.jpg" alt="Volang Long Shirt SEK 299, Rut m.fl. - NELLY.COM" border="0" /></a>

En massa rök leder till ny dator.

Ja jag har lyckats igen, heeelt underbart, inte en kotte har hört talas om en själv antändande dator men självklart så är det en sådan som hamnar i mitt hem! men i alla fall tur att ingen skadade sig och jag fick en ny dator :D av farmor såklart. skulle inte klara mig utan wounderbara fammo!
nu sitter jag alltså här med non flambe dator och kämpar för att den ska vara installerad och klar, har juh läxor.
ena dagen e man i chok och nästa flyter allt på som vanligt igen!
its all about the ups and downs!

Städa

Idag har jag städat, skurat, vikt undan den rena tvätten som legat framme några dagar för länge och på börjat en rejäl skrivbords rensning, även det mycket efter längtat.
sedan har jag också fått veta att min systers hund har valpat och fått 5 st än så länge ;) hunden är en papillon eller fjärillshund väldigt söt och liten så jag förstår inte hur hon fått plats med 5 valpar i sin lilla mage.
har mycket i skolan just nu och sussi (en vän) är i stan och vi ska ha en hel dag hon och jag i morgon, jag längtar ska bli så roligt.

RSS 2.0